Szegedi Arcok

CarPorn, a Kálvária sugárútról: megnézed a Szegedi Vadaspark szurikátáit, közben olyan történik az autóddal, amitől sokkot kapsz

…és mindezt pozitív értelemben írtuk. Pár hete 800 Ft-ból próbáltunk meg lemosni egy koromfekete, bogarakkal és ipari mennyiségű porral nyakon öntött Mercit a Kálvária sugárúti EHRLE Autómosóban, a segítségünkre Balázs Roland autókozmetikus volt, a kísérlet pedig (mint beszámoltunk róla) sikerült. A videót követően rengetegen ugrottatok el autót mosni a segítőkész szegedi sráchoz, aki mától (szeptember 1-től) egy teljesen új szolgáltatással rukkolt elő: 

…háztól házig (vagy ha úgy kényelmesebb, irodától irodáig) megy autót mosni.

Cikkünk főszereplője a konkurenseivel ellentétben nem a társasház előtt vagy a magánház gyepén esik neki a négykerekű csillogóan tisztává tételéhez, hanem a cikkünkben szereplő profi mosóban. Sőt, ha úgy jobb, amíg a családdal szurikátákat (meg persze, zsiráfot és hópárducot, vagy amihez kedvet kapsz) nézegetsz, Roland újjá varázsolja a négykerekű haverod. 

A képlet egyszerű: 

  • Felhívod, megbeszéltek egy időpontot, 
  • Roland elmegy a négykerekű pajtásodért, 
  • Elgurul vele az EHRLE mosóba, ahol apait-anyait beleadva, kívül-belül rendbe dobja a kocsit,
  • Aztán visszagurul hozzád a csili-vili, foltmentes autóval, fizetsz, pacsiztok és kész. 

Mindezt egészen baráti áron, 3-5 ezer forintért, és a legjobb, hogy – mivel nem egy klasszikus, “házhoz megyek és ott lecsapatom” jellegű mobilkozmetikáról van szó – mindezt profi környezetben teszi meg, nem a lakásod vagy házad előtt rendezve random habparty-t, nomeg spriccelve szét a vizet. 

@szeged365

Szanaszét autómostuk magunkat a Kálvária sugárúti EHRLE-ben :) #szponzorálttartalom #szeged #szeged365 #koszosverda #tisztaverda #carporn

♬ eredeti hang – Szeged365

AUTÓBOLONDOK, EGYMÁS KÖZÖTT

Roland az újdonság mellett büszkén mutatta 24 éves, közel félmillió kilométert futott, mégis (minden túlzás nélkül) szalonállapotban lévő VW Boráját is, mint mondta, számára a legfőbb referencia a saját autója, amelyen egy légypiszkot sem tűr meg, nem hogy komolyabb szennyeződést. A kocsi egyébként tényleg magáért beszél, ha jártál már az EHRLE mosóban, szinte 100%, hogy kiszúrtad az arany színben csillogó germán vasat, tudod, miről, egészen pontosan, “kiről” beszélünk: 

Amikor azt kérdeztük tőle, hogy miben különbözik 10-ből 9 kozmetikától, nevetve annyit mondott: “én tényleg autóbolond vagyok” (a “bolond” helyett egy másik “b” betűs kifejezést használt, de a mai gigapíszí ezt a szót le nem mernénk írni ide). 

HA SPÓROLSZ RAJTA, ÚGYIS MEGSZÍVOD 

Roland szerint nincs értelme az autómosáson spórolni. Mint mondta, a gyorsan, sebtében összekókányolt takarítás mindig megbosszulja önmagát, foltos, koszos marad az autó, mire az illető hazaér vele, a résekből már ki is folyik a ki nem öblített koszos víz és kezdheti az illető az egészet, elölről. A Kálvária sugárúti mosóban nem engedtek a minőségből, mint interjúalanyunk magyarázta, 

  • a legjobb viaszt,
  • sampont,
  • és száradássegítő anyagokat használják,
  • arról nem is beszélve, hogy magából a gépből is a legtöbbet hozták ki egy speciális beállítási megoldással.

VADASPARKOZOL, KÖZBEN AZ AUTÓD ÚJJÁSZÜLETIK 

Adott a házhoz, irodához kigurulós megoldás, de Roland eddigi tapasztalatai azt mutatják, hogy a nagy kedvenc a “megnézzük a szurikátákat, addig légyszi csinálj valami csodát a kocsival, haver” koncepció. A Kálvária sugárúti mosó pont a Szegedi Vadaspark bejáratánál van, mi sem egyszerűbb, mi begurítani a kocsit az EHRLE Autómosóba. 

Az árak korrektek, főleg, ha ár-érték arányban nézed őket, íme: 

  • gyors mosás (bogároldással, felnitisztítással, kefés tisztítással): 3000 Ft
  • mosás + szárazra törlés: 4000 Ft
  • ugyanez porszívózással: 5000 Ft

Rolandot itt éred el, jelentkezz be még ma, csodát tesz a srác (próbáltuk párszor, különben nem mernénk egy ilyen mondatot bekockáztatni): +36 (30) 530 6219.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: connetix
'Fel a tetejéhez' gomb