Harmadjára is felszáll a füst és megszólalnak a gitárok a Bányában! Szeptember 9– e és 10 – e között elstartol a Monti Sándor Parkban Szőregen, a III. Bánya BBQ & Blues Fesztivál. Arról, mire számíthatnak a kilátogatók, Olajos Csaba, főszervezővel beszélgettünk.
IDÉN IS LESZ HAMBURGER ÉS OLDALAS VERSENY
Szombaton a korábbi évekhez hasonlóan elstartol a hamburger és oldalas verseny, ahol amatőr, de a BBQ készítésben már igen jártas csapatok mutathatják be az ínycsiklandozó füstös húsok elkészítésének minden fortélyát, hogy azután lenyűgözzék nem csupán a kilátogatókat, hanem a neves szakemberekből álló zsűrit is. Idén Szeged legjobb séfjei lesznek a bírák, így a zsűri tagjai között:
- Bálint Ferencet, a Forrás Szálló séfjét,
- Józsa Zsombort, az Optim Catering üzletvezetőjét,
- Móni Ákost, a Katedrális Étterem séfjét,
- Goda Gábort, a Corall Hungary üzletfejlesztési séfjét,
- Mucsi Nándort, a Cirmi tulajdonosát,
- valamint Sörfőző Zoltánt, a John Bull Pub séfjét köszönthetik a versenyzők.
A BLUES SZERELMESEI IGAZI ZENEI ÍNYENCSÉGEKKEL KÉNYEZTETHETIK FÜLÜKET
A fesztivál idén is nagyot durrant, a különféle BBQ specialitások mellett a hazai blues élet meghatározó alakjai fogják szórakoztatni a kilátogatókat. A zenei program a következőképpen fog kinézni:
PÉNTEKI FELLÉPŐK:
- Bánya Blues Band
- Csillag Júlia Quartet
SZOMBATI FELLÉPŐK:
- Flóra és a Blues 4 You Bandben
- Benkő Zsolt
- Simple Blues Band
- Ripoff Raskolnikov
Nézd meg videóriportunkat is, melyben Olajos Csaba, főszervező meséli el, mire számíthatunk az idei fesztiválon.
Operatőr: Magyar Andor
3 hozzászólás