Közélet

Németh Balázs, az M1 Híradó volt műsorvezetője lett a budapesti atlétikai vb-t szervező cég vezérigazgatója

Németh Balázs, az M1 Híradó most már volt műsorvezetője lett a jövő évi budapesti atlétikai világbajnokságot szervező cég, a Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója – jelentette be Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár pénteken.

A HÍRT SCHMIDT ÁDÁMMAL KÖZÖSEN VIDEÓS ÜZENETBEN JELENTETTE BE A FACEBOOK-ON

Schmidt Ádám, sportért felelős államtitkár a Facebook-oldalán közzétett videóban elmondta, a vb-ig hátralévő kevesebb mint egy évben kormánybiztosként segíti a szervezők munkáját. “Ennek a munkának a komplexitásából adódóan egy irányító testület fogja segíteni a szolgálatomat. Jelentem, a munkát megkezdtük, a mai napon megtartottuk az alakuló ülésünket” – fogalmazott az államtitkár.

“A hír igaz. Elfogadtam életem legfontosabb felkérését és köszönöm a bizalmat. Jövőre valóban Budapest rendezi az atlétikai világbajnokságot: Közép-Európában még nem volt ekkora világverseny, több mint 200 országból érkeznek hozzánk versenyzők, vendégek. Reményeink szerint sok százmillióan figyelnek majd Magyarországra, és megmutathatjuk, hogy Budapest a világ legjobb városa” – közölte Németh Balázs a videós üzenetben.

Forrás: MTI, Dr. Schmidt Ádám FB oldala

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb