Mindenmás

Testvérpár támadt testvérpárra egy Szeged környéki tanyán: ököllel ütötték, majd seprűnyéllel fejbe vágták őket, egyikük életveszélyesen megsérült

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a két férfivel szemben, akik egy esti italozás során egy másik testvérpárra támadtak és okoztak életveszélyes sérülést, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészségtől.

MINDEN ELŐZMÉNY NÉLKÜL ÖKÖLLEL TÖBBSZÖR ARCON ÜTÖTTÉK A SÉRTETT TESTVÉRPÁRT

A vádirat szerint a két férfi 2020. február 29-én egy nagyobb társaság tagjaként italozott a sértettek megyebeli tanyáján. A késő délutáni órákban a vádlottak egyike odalépett a házigazdához és őt minden előzmény nélkül ököllel többször arcon ütötte, majd röviddel ezután a vádlott testvére is rátámadt a sértett testvérére, akit ő is ököllel többször arcon ütött. A vádlottakat ezután sikerült a társaság többi tagjának a sértettekről leválasztani és az udvarra kitessékelni. A két férfi a tiltás ellenére a házba vissza akart menni és betörték a bejárati ajtó üvegét, mire mindenki az udvarra szaladt. A kiszaladó sértetteket a két vádlott több alkalommal, egy-egy seprűnyéllel fejen ütötte, majd a helyszínről távoztak.

AZ EGYIK FÉRFI ÉLETVESZÉLYESEN MEGSÉRÜLT

A sértettek közül az egyik férfinek életveszélyes, míg a másik férfinek 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülései keletkeztek. A főügyészség a büntettet előéletű vádlottakat életveszélyt okozó testi sértés bűntettével és súlyos testi sértés bűntettével vádolja, egyikük többszörös visszaeső. A vádlottak bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Forrás: ugyeszseg.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb