Mindenmás

Már hét áldozata van a ma reggeli kunfehértói vonattragédiának

Hétre nőtt a hétfő reggeli Kunfehértónál történt vonatbaleset áldozatainak száma. Az Opel Corsában ülők közül ugyanis senki sem élte túl a balesetet – nyilatkozta a 24.hu megkeresésére Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, aki megerősítette, hogy férfiak és nők is vannak az áldozatok között.

A vonaton utazók közül senki sem sérült meg, azonban a mozdonyvezetőt könnyű sérülésekkel vitték kórházba. Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a lapnak azt mondta, hogy a kiskunhalasi tűzoltók feszítővágók segítségével mostanra már kiemelték a holttesteket.

A baleset egy sorompó nélküli, andráskereszttel megjelölt vasúti átjáróban történt reggel, amikor egy motorvonat és egy Opel Corsa ütközött a földutat keresztező vasúti átjáróban. A munkások állítólag épp munkába igyekeztek, amikor megtörtént a tragédia.

FRISSÍTVE: HETEN ÜLTEK A CORSÁBAN, MINDENKI MEGHALT

Rengeteg üzenetet kaptunk a cikk(ek) megjelenése óta, sokan nem értik, hogyan lehet hét áldozata a balesetnek, amikor a vonaton nem sérültek meg, az autó pedig egy Opel Corsa volt, amely még öt embernek is szűkös. A tragikus képlet egyszerű:

a rendőrségi közlemény szerint a papíron öt személyes autóban heten utaztak.

Fotók: Police.hu, MTI – Donka Ferenc

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb