Szegedi ArcokVideo365

Szegedi Pletykák, Welcome Camp különkiadás: “anyukámnak üzenem, nem ittam sokat” – emlékezetes gólyatáboros sztorikról faggattuk az SZTE kisgólyáit

A szakadó eső ellenére megtelt az SZTE elsőéves hallgatóival csütörtök este az újszegedi Partfürdő, ahol három év után újra elstartolt a Welcome Camp – Összegyetemi Gólyatábor. Szegedi Pletykák rovatunk különkiadásában mi is ott jártunk, és arról faggattuk az egyetem frissen bekerült hallgatóit, mi volt a legemlékezetesebb számukra a gólyatáborban: nagy ivászatok, új barátságok, csinos lányok és fess fiúk, reggelig tartó tivornyák, ezekről vallottak nekünk az SZTE kisgólyái.

ZUHOGÓ ESŐ, SÁR ÉS KARI INDULÓK SKANDÁLÁSA

Igazi egyetemi parti feeling uralkodott a Partfürdőn csütörtök este, a bulizók kezükben sörrel a választott karhoz tartozó elkötelezettségüket hirdetve skandálták a gólyatáborokban már jól begyakorolt kari indulókat, majd futottak az ital pulttól a sátrakig csurom vizesen, az égi áldásnak köszönhetően a sárban dagonyázva, de ez mit sem rontott a hangulaton. A hallgatók elmondása alapján már úgy érzik, az egyetemen belül új családra leltek, s ahogy többen elmondták, eddig jóformán még csak a bulizásról szólt egyetemi pályafutásuk, amit igyekeznek is kihasználni, mielőtt megkezdődnek az alapos fejtágítással járó órák és hosszú, tanulással töltött éjszakák.

A VALMART LEÉNEKELTÉK A SZÍNPADRÓL AZ EGYETEMISTÁK

Igaz, a legnagyobb kihívás a bejutás volt a fesztivál területére, ami oly sokáig tartott, hogy a sorban akár új barátságok (vagy akár szerelmek) is születhettek, de a nagy társaságokba verődő hallgatókat úgy tűnt, ahogy az eső, a várakozás sem hatja meg. Az est fénypontja Valmar koncertje volt, s a duó igazán elégedett lehetett, mert a fiatalokkal dugig tömött sátorban egy emberként kántálta mindenki a zenekar összes slágerét.

Ha kíváncsi vagy az elsőévesek gólyatáboros sztorijaira, ne hagyd ki videóriportunkat sem!

Operatőr és fotók: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb