Mindenmás

Halálos tűzeset történt Újszegeden (frissítve)

Teljes terjedelmében ég egy hétvégi ház Újszegeden, a Vadrózsa soron – tudtuk meg előbb a Szeged365 olvasóitól, majd az értesülést a katasztrófavédelem is megerősítette. A tűz szombat reggel 6 és 7 között keletkezett, a helyszínen a szegedi tűzoltók dolgoznak.

FRISSÍTVE: KINT VANNAK A MENTŐK IS

Megérkezett a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos közleménye, mint írják, egy száz négyzetméteres, könnyűszerkezetes, palatetős hétvégi ház égett Szegeden, a Vadrózsa soron. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral dolgoztak a lángok megfékezésén, jelenleg megbontják az épület átizzott falazatát. Az esethez a mentők is kiérkeztek.

HOLTTESTET TALÁLTAK A KIÉGETT ÉPÜLETBEN

Információink szerint a szegedi tűzoltók egy holttestet találtak az épületben, az udvarról pedig füstmérgezéssel szállítottak kórházba egy embert.

HÁROM JÁRMŰVEL ÉS TIZENEGY SZEGEDI TŰZOLTÓVAL OLTOTTÁK EL A TÜZET

Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy szombat reggel hat órakor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Szegeden, a Vadrózsa soron kigyulladt egy hétvégi ház. Három járművel tizenegy tűzoltó vonult a hatvan négyzetméteres faszerkezetű hétvégi házhoz, amely teljes terjedelmében égett.

A tűzoltók a ház udvarán egy sérültet, az épületben oltás közben pedig egy holttestet találtak – tette hozzá. A tűz keletkezési körülményeinek feltárására a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indít.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb