Mindenmás

Napi pakk: eső, majd napsütés, top pilóták az égen és Goodboys a The Welcome Camp zárónapján

Esővel indul ez a hétvége Szegeden, de szerencsére napsütésben is lesz részünk, ami azért is jó hír, mert a SZIA-n top pilóták bemutatóján ámulhatunk az égen. A The Welcome Camp is durrant még egy nagyot zárásként: ma este a Goodboys-al énekelhetik együtt a Bongo Cha Cha Cha-t az egyetemisták. Izzítsd be a kenyérpirítót és a kávéfőzőt, itt a Szeged365 Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Nikolett, Hunor, Edgár, Erik, Erika, Nikolasz, Nikoletta, Noémi és Zalán nevű Olvasóinknak.

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 124 éve Erzsébet (Sissi) osztrák császárné és magyar királyné a Genfi-tó partján merénylet áldozatául esett.
  • Ma lett 62 éves Colin Firth, Oscar-díjas angol színész. Teljes nevén: Colin Andrew Firth. A Büszkeség és balítélet (Pride and Prejudice, 1995) című filmmel lett ismert, ő játszotta Mr. Darcy szerepét.
  • 54 éve született Guy Ritchie angol származású filmrendező, forgatókönyvíró, Madonna volt férje.
Fotó: retikul.hu

REGGEL MÉG ESHET, DE UTÁNA KISÜT A NAP SZEGEDEN

Szombaton eleinte több helyen lehet eső, zápor, zivatar, majd délután már kisüt a nap is Szegeden, maximum 26 fokos, kellemes késő nyári napra számíthatunk az Időkép előrejelzése szerint.

SZEMEKET AZ ÉGRE SZEGEZNI: MA IS LÁTVÁNYOS BEMUTATÓKKAL VÁR A SZEGED INTERNATIONAL AIRSHOW

A Szeged International Airshow szombati napja tradicionálisan a hazai és nemzetközi top pilótáké lesz, a szólóban parádézó pilóták közül többek között Marek Choim, Martin Graef, Besenyei Péter és Vári Gyula, a kötelékben repülők közül pedig a Red Bull Helicopters, a Yak Association és a Hawks of Romania csapatai is feltűnnek az égen.

MA MÉG TOVÁBB DÜBÖRÖG A THE WELCOME CAMP – ÖSSZEGYETEMI GÓLYATÁBOR

Külsősöknek a napijegy csak 4500FT, SZTE hallgatóként pedig még brutálisabban olcsóbb a The Welcome Camp bérleted vagy napijegyed! A galaxis legszebb egyetemista csajai és igazi partiarc pasijai mellett a színpadról jön az áldás: GOODBOYS, STADIUMX, BELGA, … Komolyabb ütemeket pedig hajnalban kapnak a fesztiválozók, többek között itt lesz: BADGIRLS, DJ Corvin & GNU.

HARMADJÁRA IS FELSZÁLL A FÜST ÉS MEGSZÓLALNAK A GITÁROK A BÁNYÁBAN – ELSTARTOLT A III. BÁNYA BBQ & BLUES FESZTIVÁL

Harmadjára is felszáll a füst és megszólalnak a gitárok a Bányában! Szeptember 9– e és 10 – e között elstartol a Monti Sándor Parkban Szőregen, a III. Bánya BBQ & Blues Fesztivál. Arról, mire számíthatnak a kilátogatók, Olajos Csaba, főszervezővel beszélgettünk.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb