Sport

Détári Lajossal és kapuban védő országgyűlési képviselővel pörgött a XXV. Hattyas Kupa

Óriásit ment a hétvégén megtartott, sorban huszonötödik Hattyas Kupa, amelyen még a Budapest Honvéd hatvanegyszeres válogatott, hétszeres világválogatott legendája, Détári Lajos is megfordult. A főszervező Kismárton Zsolt beszámolója alapján a Klebesberg-telepiek hagyományőrző eseményén több, mint félezer vendég vett részt, 200-nál is több sültestál fogyott el, a kapuba pedig még egy politikus is beállt védeni.

Szombaton reggel 8-kor indultak a meccsek a Klebelsberg-telepi Összefogás Házának udvarán lévő műfüves pályán, az igazi show az volt, amikor a Budapest Honvéd öregfiúk csapata is (mű)gyepre lépett. A legendás tizenegy a helyi arcokból álló Klebelsberg válogatottal játszott egy barátságos meccset délben, a leginkább libabőrös meglepetés az volt, hogy a tizeneggyel a magyar foci élő legendája,

Détári Lajos is megjelent.

A hatvanegyszeres válogatott, hétszeres világválogatott és egyszeres Európa-válogatott magyar labdarúgó és edző a főszervező elmondása szerint rendkívül közvetlen sportember, bár pályára nem lépett, gyakorlatilag nem volt olyan vendég, akivel ne állt volna össze egy fotóra vagy nem lett volna hozzá egy jó szava.

Kismárton Zsolt főszervező és Détári Lajos foci-félisten, a tavasszal átadott Klebelsberg-emlékmű előtt.

A 16.30-kor esedékes döntőt a MÁR-MA-PLANEL nevű csapat húzta be, extra meglepetésként a hatos pakk sörrel érkező, egészen izmos focimúlttal rendelkező Mihálffy Béla (a Csongrád-Csanád megyei kettes választókerület országgyűlési képviselője) fogta magát és beállt a kapuba védeni:

Fotók: Mihálffy Béla, Kismárton Zsolt

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb