Blog

Fantasztikusak vagytok: 5 nap alatt több, mint 1000 (!) nevezés érkezett a Legszegedibb Szegediekre!

Szeged365 Family, Ti aztán pörögtök! Ránéztünk ma reggel, hogy állnak a Legszegedibb Szegediek közönségszavazásra beküldött nevezések és elfogott bennünket az érzés: nincs a világon összetartóbb, szolidárisabb közösség, mint a 163 ezer emberé, akik a Napfény Városában élnek.

Ha már pont ma 129 éve, hogy megszületett a “Szegedről jött, új hódító“, kiugrottunk Szent-Györgyi Albert Dugonics téri szobrához, hogy egy eső áztatta Szeged365 vlog-epizódban foglaljuk össze az első pár nap fejleményeit:

INSPIRÁLÓ SZEGEDIEK, SZÍVMELENGETŐ TÖRTÉNETEK A NAPFÉNY VÁROSÁBÓL

Rendkívül hálásak vagyunk a zsákszámra érkező, inspiráló szegedi történetért. Arra kérünk Benneteket, ha van olyan ismerősötök, aki példamutató dolgokat tesz nap mint nap, vagy úgy érzitek, inspiráló lehet a többi szegedi számára, nevezzétek be! Október 16-ig várjuk azokat, akiket szeretnétek a Legszegedibb Szegediek kampány közönségszavazás-fázisában látni.

A feladat egyszerű:

  • küldd el az illető nevét,
  • egy elérhetőséget
  • és mellékelj egy rövid leírást, amelyben megindoklod, hogy az illető miért megérdemelné meg az elismerést.

Az elérhetőségre ahhoz lesz szükségünk, hogy fel tudjuk vele venni a kapcsolatot, ez lehet e-mail cím, telefonszám vagy akár egy Facebook-profil is, ahol üzenni tudunk neki. A nevezéseket az [email protected] e-mail címre vagy Facebook üzenetben várjuk, a levél tárgya mindig legyen ez: “Legszegedibb Szegediek!” Köszönjük szépen!

Köszönjük szépen a támogatást azoknak a remek szegedi vállalkozásoknak, akik hozzájárulnak a Legszegedibb Szegediek sikeréhez. A közönségszavazás és díjátadó névadó szponzora a Boutique Optique by Prágai

kiemelt támogatóink: 

  • a Pizza Monkey,
  • az SZ-PLAST Ablak, 
  • a REÖK és Delimo Kézműves Cukrászdák,
  • a fináléba jutó szegediek tökéletes megjelenéséért a Biohair Napfény fodrászat és kozmetika gondoskodik majd.

Kapcsolódó cikkek

7 hozzászólás

  1. Visszajelzés: 오케이툰
  2. Visszajelzés: 外贸独立站建站
  3. Visszajelzés: ai nude
  4. Visszajelzés: ข่าวกีฬา
  5. Visszajelzés: 123movies
'Fel a tetejéhez' gomb