Mindenmás

Túl szótlan volt a fiú a buszon, ami felidegesítette a részeg szentesi férfit – egy ütéssel eltörte a középiskolás szemüvegét

Távolsági buszon erőszakoskodott egy szentesi férfi még márciusban. A rendőrség pénteki közleménye szerint egy középiskolás fiút inzultált a részeg férfi, majd hirtelen egy ütéssel eltörte annak szemüvegét. Mint kiderült, a férfit gyorsan elkapták a rendőrök, akinek most garázdaság és rongálás vétsége miatt kell felelnie.

A történet szerint a középiskolás Szilárd egy márciusi szombat délután ült fel a Budapest és Orosháza között közlekedő autóbuszra. Szerencséjére a járművön még volt ülőhely, így helyet is foglalt a hátsó ajtó mögötti ülések egyikén. A mellette lévő szintén üres helyet a kiskunfélegyházi megállónál egy, a harmincas éveiben járó szentesi férfi foglalta el. Szilárd orrát ugyan megcsapta az erős alkoholszag, de ő ügyet sem vetett rá, csöndben folytatta az útját. Az utastárs azonban beszédes kedvében volt: először csak a telefonja töltőjének megtalálásában kért segítséget, majd később “bulizásról és csajokról” próbált diskurálni.

IDEGES LETT, MERT SZÓTLAN VOLT A FIÚ

Mint tovább írják, a fiatal fiú nem bizonyult megfelelő beszélgetőpartnernek, a dialógus lassan monológgá szűkült, ami az ittas férfinak nem volt ínyére. Újdonsült barátjának szótlansága tettlegességig feszítette a szentesi férfi idegeit, aki végül egy ütéssel eltörte a fiatal fiú szemüvegét. A rendőrök gyorsan a helyszínre értek, aminek a közelében el is fogták az elkövetőt, akinek garázdaság és rongálás vétsége miatt kell felelnie.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb