Közélet

Sin City: Parkoló autót zúztak le, egy agresszor sokkol a Szent-István téren, és illegális szeméthegyek nőnek ki Szegeden!

A Szeged365 family több brutális, mélységesen felháborító esetre hívta fel a figyelmünk. A Szent -István téren egy nőnek öltözött férfi agresszívan fenyegette az ott sétáló szegedieket, a Keresztöltés utcában ma is kinőtt egy illegális szeméthegy, és a végére tulajdonképpen egy hétköznapi eset: parkoló Suzukit zúzott le valaki pár órája: keressük a tettest!

Szét@aszlak mind a négyőtöket

A Szegeden láttam csoportban is megjelent az az eset, amire felhívtátok a figyelmünket! Egy nőnek öltözött férfi ma kimaxolta a tapló agresszor szerepet, amikor egy anyukához odalépett és megkérdezte, mennyi az idő. Miután “Nem tudunk segíteni.” válasz érkezett, a két kislányával és húgával jelenlevő anyuka a következő fenyegetést kellett végighallgatnia és eltűrnie félelemben: “Ne játsszátok az agyatokat vagy szét@aszlak mind a négyőtöket” Mindez fényes nappal, az Öreghölgy előtt a gyönyörű Szent -István terén!

A brutális jelenet utóéletéről a Szegeden láttam csoportban így ír a megfélemlített anyuka: “..nagyon félelmetes volt.. ezután elindult az Anna kút fele és ott mosta a ruháit . Én felhívtam a rendőrséget de már nem volt ott addigra mire kiértek én meg máshol voltam már. Mondták hogy nem fogják keresni hanem bekell mennem személyesen feljelentést tenni ha szeretnék. Bár nem tudom mit kezdenének vele , lehet inkabb az elmegyógyintézetbe kellene bevinni valami zárt osztályra. Sose láttam még , és egy jó környék a Szent István tér, de kb sokkot kaptam hogy fenyegetett minket , főleg a gyerekeim ,de jobbnak láttam nem szólni semmit mert látszott rajta kiszámíthatatlan volt.” No comment…

Putnik-Mayer Yvette szegedi író anyukájának autóját lezúzták

Putnik-Mayer Yvette a Gazdiképző – Eb-adta megoldások felnőtt kutyákhoz, a Kutya kötelességed, ha jön a baba és a Kisgazdi-képző című könyvek szegedi szerzőjének anyukájának Suzuki kisautóját horpasztották be a Zászló utcánál. A tettes, vagy egy szemtanú jelentkezését várják.

Illegális szeméthegyek nőttek ki ma is a Keresztöltés utcában

Sajnos lassan már ez sem egyedi eset, legutoljára a Csöndes utcából kaptunk információkat, előtte személyesen jártunk a Cserepes soron is, most pedig a Keresztöltés utcára hívták fel a figyelmünk. A Cserepes soron Chovanyecz Kata önkormányzati képviselő vitette el a napokban az utolsó nagy adag illegális szeméthegyet, de már kaptuk az új információt: onnan nem messze megint egy szeméthegy nőt ki, a Csöndes utca végén.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb