Mindenmás

Gyalogost ütöttek el az Etelka soron, dupla baleset van az M5-ösön (frissítve)

Balesetekkel és csúszós úttal indul a hét, mint a Szeged365 olvasóitól megtudtuk, az Etelka soron egy gyalogost ütöttek el, közben az Útinform arról számolt be, hogy az M5-ösön két baleset is történt. Tovább is van, a Bertalan hídon egy lerobbant autó miatt alakult ki kisebb torlódás.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

A három plusz egy eset, tételenként:

  • Gyalogost sodort el egy autós az Etelka sor Felső Tisza-part közeli szakaszán, a Tisza Palota előtti átkelőnél. A Tímea, Gábor, Robi és Zita nevű olvasóinktól befutott tudósítást a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóosztálya is megerősítette. A helyszínen kint vannak a mentősök is, információink szerint a gyalogos könnyebb sérüléseket szerzett.
  • Az M5-ös autópályán, a főváros bevezető szakaszán, a 16-os km-nél egy személyautó a szalagkorlátnak csapódott – írja az Útinform. A sérült jármű a gyorsítósávot és a külső sáv egy részét foglalja el, ezért tapasztalható lassulás. A baleset miatt az M51-es autóúton is lassabb az előrejutás. Ha Szegedről tartasz Budapestre vagy autópályán keresztül a Dunántúlra, készülj még két másik koccanásra is, az M0-s autóúton keleti szektorában, a Megyeri híd irányába, Csömör térségében a 60-as km-nél korábban két ütközés is történt. A sérült járművek már a leállósávon vannak, mögöttük jelenleg a 5-6 km-es a torlódás. 
  • Az M5-ös autópályán, az örkényi és a lajosmizsei csomópontok közötti terelésben, Budapest felé, az 54-es km-nél baleset nehezíti az előrejutást. Torlódásra készülj, melyen több mint fél óra az átjutás.

A Bertalan hídon baleset nem történt, csupán egy autó robbant le a belváros felé, melyet kerülgetni kell.

FRISSÍTVE: ÚJABB BALESET, MOST ÉPP AZ M43-ASON

A két, M5-ösön történt baleset helyszínelése már véget ért, újra zavartalan a forgalom, viszont az M43-as autópályán, Makó felé, Szeged térségében a 7-es km-nél egy teherautó korlátnak hajtott reggel 9 környékén.

Helyszíni információink szerint a belső sávot kerítették el, torlódás várható.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: their explanation
'Fel a tetejéhez' gomb