Mindenmás

Volt izgalom a magyar-olasz meccsen, életet is mentettek: összeesett egy férfi a Puskás Ferenc Stadion bejáratánál

A Magyarország–Olaszország mérkőzésen nem csak a végeredmény miatt izgulhattak a jelenlévők, hanem mert egy beteg minden előzetes panasz nélkül összeesett a Puskás Ferenc Stadion bejáratánál – adta hírül az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán. Mint kiderült, újra kellett éleszteni, amit a sorban állók kezdtek meg.

Sorban állás közben lett rosszul egy ötven év körüli férfi a Magyarország–Olaszország mérkőzésen szeptember 26-án. Az Országos Mentőszolgálat beszámolója szerint a férfi minden előzetes panasz nélkül esett össze a Puskás Ferenc Stadion bejáratánál.

STABIL ÁLLAPOTBAN SZÁLLÍTOTTÁK KÓRHÁZBA

A poszt szerint a helyzetet észlelve több szemtanú is azonnal a segítségére sietett, mentőt hívtak, megvizsgálták a beteget, aki már nem lélegzett. A telefonos utasítások szerint rögtön megkezdték az újraélesztést, amit a helyszínt biztosító mentőegység pillanatokon belül emelt szinten folytatott. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül rövid időn belül sikerre vezettek, a szurkolót stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.

VERESÉGGEL ZÁRTUK A MECCSET

A magyar válogatott a hétfő esti mérkőzésen 2–0-ás vereséget szenvedett Olaszországtól, így nem tudta beteljesíteni a remélt focicsodát, és nem lesz ott a Nemzetek Ligája négyes döntőjében.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb