Közélet

Ismét összeült a kormány, újabb bejelentések jöhetnek

Ismét összeült a kormány, hogy megoldást találjon a Magyarországot is erősen sújtó energiaválságra, illetve az uniós szankciók ellensúlyozására. Miközben téma a kormány asztalán a legújabb nemzeti konzultáció is. Ezek fényében pedig hamarosan újabb kormányzati bejelentések érkezhetnek.

Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, hogy szerda délelőtt ismét összeült ülésezni a kormány. A kormányfő azt is megosztotta, hogy a kormányülésen mit beszélnek át kormánya tagjaival, többek között a poszthoz mellékelt képen szereplő Pintér Sándor belügyminiszterrel, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszterrel, Varga Mihály pénzügyminiszterrel és Nagy István agrárminiszterrel. A témák nem meglepő módon:

  • az energiaválság,
  • a szankciók,
  • valamint a nemzeti konzultáció.

SZENTKIRÁLYI ALEXANDRA IS POSZTOLT

Mindezzel párhuzamosan a kormányszóvivő, Szentkirályi Alexandra is arról írt a saját Facebook-oldalán, hogy a kormány jelenleg is azon dolgozik, hogy miként lehetne ellensúlyozni a szankciók okozta terheket és minél hatékonyabban támogatni a családokat, illetve a vállalkozásokat a jelenlegi nehéz helyzetben. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb