Közélet

Elérte a rezsidémon Szentest is: kértek, de nem kapnak segítséget, bezárják a tanmedencét

“A lehetőségeik és a beérkező megrendelések volumenét figyelembe véve nem áll módunkban a 25 méteres tanmedence további üzemeltetése. Több helyről kértünk akár elvi, vagy tényleges támogatást, konkrét választ eddig sajnos, sehonnan nem kaptunk” – tájékoztat a Szentesi Sport- és Üdülőközpont a honlapján.

Mint kiemelték, annak érdekében, hogy a többi rész teljes, vagy részleges üzemeltetési lehetőségét fenntarthassák, kénytelenek ezt a lépést megtenni.  A közleményben azt is írják, hogy amint akár az Üdülőközpont, akár az Önkormányzat érdemi segítséget kap, a tanmedence további működtetését biztosítják.

MAKÓN A SPORTLÉTESÍTMÉNYEK JELENTŐS RÉSZÉT IS BEZÁRJÁK

A makói önkormányzat a brutális, mintegy 10-12-szeres energiaár-növekedés miatt kénytelen bezárni intézményei és sportlétesítményei jelentős részét – írta kedd esti közleményében a Makó FC focicsapata, mint hozzátették, közéjük tartozik a Makó Aréna is. A stadion épületei október 1-től nem használhatóak, a klub pedig mától visszalép a Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett 2022/23. évi labdarúgó bajnokságban való további részvételtől.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb