Mindenmás

Bevágott a tram-train elé egy malacok szállítására használt utánfutóval rendelkező autós a Zrínyi utcában (frissítve)

Csütörtökön délután egy óra előtt nem sokkal egy személyautó összeütközött a vasútvillamossal a Zrínyi utcában Szegeden – értesült szerkesztőségünk a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától. Mint kiemelték, a baleset anyagi káros.

Az SZKT közösségi oldalán azt írja, hogy a Szeged vasútállomás és Anna-kút között pótlóbuszok közlekednek. Előreláthatólag 5-15 perces vonali késések várhatóak a 2-es villamosnál, valamint az 1-es jelzésű vasútvillamosnál.

FRISSÍTVE (13:20): ÉLŐBEN JÖVÜNK A HELYSZÍNRŐL

A helyszínen van Kisházi Sándor kollégánk, mutatjuk, hogy áll a helyzet! Mint mondta, az Apáthy utcából tolathatott ki egy malacok szállítására használt utánfutóval rendelkező autós, emiatt történhetett baleset. Folyik a helyszínelés, áll a forgalom! Információink szerint senki sem sérült meg a balesetben, még malacok sem…

FRISSÍTVE (13:49): BE AKART KANYARODNI AZ AUTÓS

István olvasónk azt írta szerkesztőségünknek, hogy az autós valójában be akart fordul az Apáthy utcába, ám jött a tram-train és a manőver nem sikerült, telibe kapta a vasútvillamos hátulról. A rendőrség még vizsgálja a körülményeket.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb