Mindenmás

Két kamion karambolozott az M5-ösön, a pályára ömlött a rakomány, teljes az útzár Szeged felé

Baleset miatt lezárták az M5-ös autópályát Pusztavacsnál Szeged felé, a járműveket az 5-ös főútra terelik, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság péntek délután.

Mint kiemelték, az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalának 52-es kilométerszelvényében nem sokkal 15 óra előtt két járműszerelvény ütközött, ezért az autópálya érintett útszakaszán a külső és belső sávot a rendőrök lezárták. A balesetben egy ember sérült meg. A rendőrség azt javasolja, akinek módjában áll, válasszon másik útvonalat.

FRISSÍTVE: TÖBB KILOMÉTERES A SOR, MUTATJUK A HELYSZÍNI FOTÓKAT

Olvasói információink szerint negyed 7-kor még mindig zárva volt a pálya, legalább 2-3 kilométeres a sor. Közben fotók is érkeztek a helyszínről, ahol az összetört kamion rakománya is az úttestre borult.

Mihádák Zoltán (MTI) fotója:

Pusztavacs, 2022. szeptember 30. Összetört kamion kiborult rakománya az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalának 52-es kilométerszelvényében 2022. szeptember 30-án. A helyszínen két járműszerelvény ütközött, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az M5-ös autópályát Pusztavacsnál Szeged felé. MTI/Mihádák Zoltán

Pannonhalmi Tamás fotója:

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb