Szegedi Arcok

Ismét Szegeden lábadozik Révész Sándor, aki még tavasszal kapott sztrókot

Még márciusban, egy hévízi szállodában kapott sztrókot Révész Sándor. A Piramis énekese a Blikknek beszélt arról, hogy ismét be kellett feküdnie a szegedi klinikára, mert újra orvosi kezelésre szorul.

Révész elmondta, hogy a Szent Vincent Rehabilitációs Központban zajlik a felépülése, napi 6-7 órában, hogy újra gond nélkül tudjon járni. Sztrókja után egy kis időre teljesen lebénult a jobb oldala, kezét és lábát azóta is csak korlátozottan tudja használni.

A Piramis legendás frontemberének ismét be kellett feküdnie Szegedre, mert újra orvosi kezelésre szorul.

“Egyelőre nem szeretnék hosszabban nyilatkozni. Annyit azért elmondok, hogy Szegeden vagyok éppen, immáron másodszor, ahol két hétig boldogan és felettébb tevékenyen töltöm épülésem idejét a Szent Vincent Rehabilitációs Központban. Itt szeretetre méltó, felkészült szakemberek, professzio­nális segédeszköz-állomány és egy minden igényt kielégítő szálloda áll rendelkezésére a gyógyulni vágyó magamfajtáknak” – számolt be a lapnak Révész Sándor, aki elárulta, az intézményben a kezelések mellett szabadidejében örömmel idézi fel nyári emlékeit.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb