Smart Szeged

Startra készek: szombattól óránként közlekednek az InterCity-vonatok a főváros és Szeged között, útnak indulnak a MÁV legkorszerűbb IC+ kocsijai is

Bővíti szolgáltatásai a MÁV-START a Budapest-Kecskemét-Szeged vasútvonalon, így októbertől az utolsó járat mindkét irányba egy órával később indul hétfőtől szombatig – tájékoztatta a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága pénteken az MTI-t.

A közlemény szerint októbertől már mindennap kora reggeltől estig, óránként közlekednek az InterCity-vonatok a főváros és Szeged között. A korábbiakhoz képest most már hétköznapokon és szombaton is egy órával később, Budapest-Nyugati pályaudvarról Szegedre 20:53-kor, illetve Szegedről Budapestre 20:45-kor indulnak az utolsó InterCity járatok. Elérhetőek ezek mellett az IC+ kocsik is. A kompakt méretű, de jól felszerelt bisztrószakasz az IC+ kocsi végén található, ahol különféle üdítőkkel, alkoholos italokkal, forró italokkal, illetve egyszerűbb, frissen készített ételekkel, szendvicsekkel, édességekkel, ropogtatni valókkal is várja az utasokat – áll a közleményben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb