Sport

Jön a Fradi Szegedre. A Pick Arénában fogadjuk a zöld-fehéreket, akiket legutóbb 34-26-ra győztünk le

Ma 19.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Ferencvárosi Torna Club csapatát fogadjuk a PICK Arénában. A meccset az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Tegnap este érkezett haza Németországból a Pick Szeged, ma pedig már fél nyolckor kezdenek a szegedi fiúk a Ferencváros TC ellen, a dr. Bérczi Mihály sportcsarnokban. A mérkőzés egyértelmű esélyesei mi vagyunk, eddig is magabiztosan diadalmaskodtunk a bajnokságban: legyőztük a Budakalászt, a Ceglédet, a Balatonfüredet és a Dabast.

A Pick Szeged 1976. május 2-án találkozott először a zöld-fehérekkel, akkor a Fradi 34-26-ra legyőzte a Szegedet. 46 évvel ezelőtt tehát diadalmaskodtak felettünk, majd 1978 május 7-én 18-17-re tudtuk elsőként legyőzni a fővárosi csapatot. Ezen a meccsen a közelmúltban elhunyt egykori kiválóságunk, Lukács János három gólt is szerzett. A szombati meccsen a kezdés előtt rá emlékezünk majd.

A Pick Szeged rendkívül szimpatikusan eddig Hódmezővásárhely, Baja és Bordány polgárait hívta meg egy-egy összecsapásra. Most Makó városának polgárait hívta meg a klub, kialakítva egy Makó-szektort. A Maros-parti városban népszerű a szegedi csapatunk, most 200 vendég buzdít majd az összecsapáson.

Az Aréna 18.30-kor nyitja meg a kapuit, a meccset az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb