Szegedi Arcok

Szegediek a világ körül: Kansas Cityben méretik meg magukat a szegedi BBQ séfek

Az American Royal World Series of Barbecue világversenyen vesz részt a SunCity BBQ Szeged csapata, mint tudósításukban írták, a Kansas Cityben megrendezett világversenyre még soha nem jutott ki magyar versenyző. A mai napon 650 füstös brancs teszi tiszteletét a világ legnagyobb füstös megmérettetésén.

“A világ minden tájáról, meghívásos alapon érkeznek versenyzők, ez a világ a legnagyobb BBQ versenye. A Kansas Cityben megrendezett világversenyre még soha nem jutott ki magyar csapat, így hatalmas megtiszteltetés számunkra a részvétel lehetősége. Az esemény első napja meghívásos, a korábban elért eredmények alapján, ahol 160 csapat gyújtja be a sütőket. A második versenynap nyílt, minden évben óriás az érdeklődés, idén kb. 650 csapat teszi tiszteletét és méretteti meg magát a nemzeteket bejáró BBQ-party-n, itt már a BBQ közösség építése és a networking is fontos szerepet kap” – számoltak be róla a szegedi pitmasterek.

A szervezők azt írták, hogy szombaton és vasárnap jönnek a versenyszámok, drukkolunk Nektek, Sun City BBQ!

Közben Szegeden is vár ránk egy füstös kaland, pont tegnap sorsoltunk ki két pulled pork és napoletana pizza meghívást a Szeged365 olvasói között a FUDO Fesztre, ez utóbbi az Algyői úton kezdődik cikkünk megírásának perceiben:

Még több program, szombatra:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb