Közélet

Ujhelyi István kilép az MSZP-ből, a szegedi politikus közösségi oldalán jelentette be távozását

“Valami összeragaszthatatlanul eltört. Próbáltam fakírként létezni a szilánkokon, de egyszerűen nem megy tovább. Tízezerhatszáz-huszonhárom nap után elbúcsúzom a Magyar Szocialista Párttól” – írta vasárnap délelőtt Facebook posztjában Ujhelyi István szocialista politikus, szegedi EP-képviselő, bejelentve, hogy kilép az MSZP-ből.

A politikus mint írta, 18 éves kora óta tagja volt a pártnak, mely élete kétharmadában második családja volt. “Tagjainak és szavazóinak köszönhetem politikusi karrieremet, a mozgalomnak az örökké velünk maradó élményeimet. Mindezt soha nem fogom elfelejteni, hogyan is tehetném. Nem is tőlük köszönök el, hanem a mai MSZP mechanizmusaitól, szemellenzős jövőtlenségétől” – magyarázta döntését Ujhelyi István, majd hozzátette, nem egy alkalommal próbálta felrázni a pártközösséget az elmúlt években, “de végül be kellett lássam és el kellett fogadjam: sokadjára sem tudtam vele áttörni a belső megkövesedés falát” – fogalmazott a politikus.

Ujhelyi István a jövőre nézve elárulta, folytatja az Európai Parlamentben megkezdett munkáját, de immár szocialista párttagság nélkül.

Forrás: Ujhelyi István Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: magnetisch speelgoed
  2. Visszajelzés: พรมรถ
'Fel a tetejéhez' gomb