MindenmásVideo365

Durva jelenetek: fedélzeti videón mutatjuk az M5-ös felé történt tömegbalesetet

Péntek este történt egy tömegbaleset az M0 keleti szakaszán, az M5 autópálya felé vezető oldalon. Több jármű rohant egymásba, volt, amelyik fel is borult, a karambolról ma estére fotók és egy dashcam-felvétel is előkerült, mutatjuk őket. Durva jelenetek jönnek.

A Budapesti Autósok beszámolója szerint egy magyar rendszámú Volvo kamion vezetője az M0 keleti szakaszán, Kistarcsa térségében az M5-ös autópálya felé vezető oldalon közlekedett a belső sávban. Mögé ért egy KIA, ezért a sofőr megpróbált kisorolni.

A kamionsofőr nem vette észre, hogy a középső sávban, a kamion holtterében halad egy Opel Astra, így sávváltás közben nekikoccant annak, meglökte az autó oldalának a bal hátsó részét. Az ütközés hatására az Opel a belső sávba sodródott, a szalagkorlátnak csapódott, és megpördült. Ezután ért oda a belső sávban a kamion mögött haladó Kia Sorento, mögötte pedig egy Volvo XC70, ami hátulról nekiütközött a baleset láttán fékező KIA hátuljának. Ezt követően a Kia a bal elejével az elé sodródó Opelnek ütközött, amitől az Opel a bal oldalára borult, és csúszott a menetiránynak háttal – írja a portál.

Az alábbi videót a Budapesti Autósok egyik olvasója küldte be, aki szintén érintett volt a balesetben. “Apukámék sajnos eltalálták a felborult autót, illetve hátulról beléjük is rohantak. Ezen kívül meg 2 autó tört össze mögöttük” – írta a jelenleg 22 ezer megtekintés felett járó dashcam-felvételt beküldő autós.

Fotók: Budapest Környéke

Videó: Budapesti Autósok

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb