Mindenmás

Súlyos, frontális baleset történt az Algyői úti MOL kútnál (frissítve)

Frontális baleset történt a 47-esen, az Algyői úti MOL kútnál lévő körforgalomban reggel 8 környékén – tudtuk meg Bencétől, mint olvasónk írja, a karambol a Szeged felől érkezőket nehezíti főként, a Jura Ipari Park felé vezető útra, illetve az onnan megközelíthető benzinkútra jelen pillanatban (08:11) nem lehet behajtani.

Az ügyben megkerestük a rendőrséget is, mint a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese, Balázs Csaba elmondta, két autó karambolozott a körforgalomban, a helyszínelés elkezdődött, torlódásra kell számítani. Olvasói tudósítások szerint sérültek is vannak, az ügyben az OMSZ-t is megkerestük, amint hivatalos információ érkezik, cikkünk frissülni fog.

FRISSÍTVE: MAZDA 3 ÉS FORD TRANSIT ÜTKÖZÖTT, SOK A TÖRMELÉK, DE LEHET KÖZLEKEDNI

Zsófitól fél 9-kor kaptuk az alábbi fotót, a baleset helyszíne már járható, de még rengeteg a törmelék:

A fotó alapján úgy látszik, hogy a baleset nem frontális volt, hanem a furgon oldalról kaphatta el a Mazda 3 – ast. “Ott voltam, segítettem a két sofőrnek kiszállni a gépjárműből” – írja Zsolt, aki szintén arról számolt be, hogy nem szemből történt a karambol. Mint írta, a saját lábukon szálltak ki a sofőrök, a sérülés mértéke tehát valószínűleg nem súlyos.

Az esetről egy videó is felkerült a HMVHLY Car Life nevű csoportba:

FRISSÍTVE: MEGÉRKEZETT AZ OMSZ VÁLASZA, EGY SÉRÜLT VAN

A helyszínre riasztott mentőegység egy 40 év körüli férfit szállított könnyebb sérülésekkel a területileg illetékes kórházba – írta válaszlevelében az Országos Mentőszolgálat.

“KOMOLYAN FÉKEZÉS NÉLKÜL BELÉM JÖSSZ?”

Az eset a negatív tapasztalatok mellett egy példaértékű cselekedettel is szolgált, mint kiderült, az egyik olvasónk, Zsolt – aki az egyike volt azoknak, akik tudósítottak a karambol helyszínről – megállt az út mellett és a bajba jutottak segítségére sietett. Az olvasónk azt írta szerkesztőségünknek, hogy a 47-esen, Szeged felől érkezett a helyszínre, pont azokban a pillanatokban, amikor már egymásba ütközött a két jármű. Mint mesélte, először a Ford Transitból segítette ki a sofőrt, de mire a Mazdához ért, már többen is odasiettek. 

Köszönjük a példaértékű cselekedetet, az alábbiakban pedig következzen Zsolt helyszíni beszámolója a két autós kiszabadításáról és az első reakciókról:

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs takarítócége, az ATTRECT-CLEAN (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb