Szegedi Arcok

“Komolyan, fékezés nélkül belém jössz?” – Szeged365 olvasó sietett a reggeli, 47-esen történt baleset résztvevőinek segítségére

Karambollal indult a nap a 47-esen, az Algyői úti körforgalomban, két autó szaladt egymásba – írtuk meg reggel 8 után nem sokkal, a beleset utáni pillanatokban. Mint kiderült, egy Mazda 6 és egy Ford Transit volt a baleset résztvevője, Zsolt olvasónk pedig szemtanúja volt az eseményeknek, aki rögtön a sofőrök segítségére sietett.

Zsolt azt írta szerkesztőségünknek, hogy a 47-esen, Szeged felől érkezett a helyszínre, pont azokban a pillanatokban, amikor már egymásba ütközött a két jármű. Mint kiemelte, először a Ford Transitból segítette ki a sofőrt, de mire a Mazdához ért, már többen is odasiettek.

“Kinyitották a másik sofőrnek az ajtót, de én segítettem kilépni neki a kocsiból. Annyit kérdezett az áldozat, hogy: komolyan, fékezés nélkül belém jössz?” – tette hozzá Zsolt, majd azt is elmondta, hogy ezek után hívták a rendőröket, majd miután meggyőződött arról, hogy nincs komolyabb személyi sérülés, és többen is ott maradnak, eljött a helyszínről.

A FURGON OLDALRÓL KAPHATTA EL A MAZDÁT

Az esetről fotót is kaptunk, ami alapján jól kivehető, hogy a baleset nem frontális volt, hanem a furgon, fékezés nélkül, oldalról kaphatta el a Mazda 6 kombit. 

A helyszínelés a Rendőrség Útinformációs Rendszere szerint már befejeződött, viszont szépen kérünk, vigyázzatok magatokra és egymásra! Még több részlet:

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs takarítócége, az ATTRECT-CLEAN (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb