Mindenmás

Számtalan életet mentett meg és rengeteg rászorulónak segített – nyugdíjba vonul a legidősebb csongrádi mentős, Moczó József

Nyugdíjba vonul a legidősebb csongrádi életmentő – osztotta meg a hírt az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán. Mint kiemelték, Moczó József, kiváló ápoló 45 éve aktív tagja a bajtársi közösségnek.

Az OMSZ azt is írja, hogy Moczó József a kezdetekben szolgálatvezetőként, majd kivonuló mentőápolóként szolgálta hivatását, ez idő alatt pedig számtalan életet mentett meg és rengeteg rászorulónak segített. Utolsó kivonulását követően bajtársai lepték meg a jólelkű életmentőt, aki meghatottan búcsúzott az állomástól. “Köszönjük áldozatos munkáját és gondtalan nyugdíjas éveket kívánunk!” – tették hozzá.

AZ ÖSSZES SZEGEDI MENTŐAUTÓ EGYVALAKIÉRT SZIRÉNÁZOTT

Nem is olyan rég, júliusban írtuk meg, hogy az összes szegedi mentőautó egy valakiért szirénázott: ekkor vonult nyugdíjba Gyenge Ferenc. Utolsó szolgálata végén nem várt meglepetéssel kedveskedtek bajtársai, amikor csaknem az összes szegedi mentőegység félperces szirénázással kívánt neki boldog, egészségben töltött nyugdíjas éveket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb