Mindenmás

Napi pakk: felhősebb idő, 21 fok és a nap, amikor visszatér Afréka Szegedre

Berobogott a szerda, de nem jött üres kézzel: ma, egy gyenge hidegfrontnak köszönhetően egy kicsit több felhőt láthatunk majd az égen. Fázni még így sem fogunk: marad a 20 fok körüli hőmérséklet Szegeden. Mindezek mellett ma ünnepli születésnapját az X-Men filmek Loganje, és programot is ajánlunk: visszatér Afréka Szegedre. Készítsd be a kávéd, Mi pedig szolgáltatjuk mellé a legfontosabb napindító infókat!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot nektek:

  • Miksa,
  • Edvin,
  • Edvina,
  • Maximilián,
  • Szerafin,
  • és Szerafina!

Születénaposokban is bővelkedünk, hiszen 87 éve már annak, hogy megszületett Luciano Pavarotti, többszörös Grammy-díjas olasz tenor operaénekes, valamint 54 éve Hugh Jackman ausztrál filmproducer, színész, filmszínész (X-men, Kardhal).

FELHŐSEBB LESZ AZ ÉG, DE MÉG ÍGY IS KISÜT A NAP SZEGEDEN

Szerdán egy gyenge hidegfrontnak köszönhetően felhős lesz az ég, de rövidebb időszakokra még így is kisüthet a nap Szegeden. Kisebb eső, zápor csak néhol fordulhat elő, viszont élénk lehet az északi-északkeleti szél. Hajnalban néhol pára-, ködfoltok képződhetnek. Kora reggel 5-13, napközben 16-21 fokra készülhetünk.

NŐ A BENZIN ÉS A GÁZOLAJ ÁTLAGÁRA

Mától még drágább lesz a benzin és a gázolaj azoknak a szegedieknek, akik nem kedvezményezettek a tankolás során. A 95-ös benzinért literenként bruttó 14 forinttal kell többet fizetni, míg a gázolaj piaci árát bruttó 45 forinttal emelik meg.

VISSZATÉR SZEGEDRE AFRÉKA

2022. október 12-én, szerdán 18 órakor Misszió és álmok címmel Amaka Caroline Osegbo nigériai rendalapító missziós nővér és Dr. Fodor Réka (Afréka) missziós orvos tart rendkívüli élménybeszámolót a Szegedi Dóm Látogatóközpontban.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: ติดเน็ต ais
  2. Visszajelzés: Study in Africa
'Fel a tetejéhez' gomb