Sport

Nevezz a IX. Tök-Jó Félmaraton és családi futónapra! A főszervező Bednár Lászlóval beszélgettünk

A Platán Sport Egyesület vezetőjével, Bednár Lászlóval beszélgettünk a rendezvényről és természetesen az egyesületről, amelyben közel 10 szakosztályban sportolhatnak a szegediek!

Kezdjük a legfontosabbal: már csak pár napig lehet jelentkezni a IX. Tök-Jó Félmaraton és családi futónapra. A helyszínen is lehet nevezni, de a befutóérem, és egyéb ajándékok csak az előnevezőknek jár. Bednár László elárulta: több százan neveztek már, de a Covid előtti időszakban 1000 főnél is többen jöttek a futásra. Külön exkluzivitást ad a rendezvénynek, hogy a gyönyörű Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark ad otthont neki. Itt tudsz jelentkezni: https://nevezes.platansport.hu

Az elmúlt 2 évben virtuálisan szervezték meg Tök – Jó futásokat, és postai úton ki is küldték a nyerteseknek az érmeket, nyereményeket. Természetesen ezért is nagy izgalommal szervezik a családi sporteseményt idén, végre személyesen a Dél-Alföld gyönyörű helyszínén az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban.

Bednár Lászlóval a Platán Sport Egyesületről is beszélgettünk. László elmondta, hogy squash sportággal indították az egyesületet, azóta alakult túra szakosztály, de van a kispályás labdarúgó szakosztály mellett, lovas szakosztály is, sőt, idén megalakult az e-sport szakosztály is, elképesztően sikeres versenyzőkkel. “Róluk hamarosan még többet fogunk hallani” – ígérte Bednár László.

A jövőről beszélgetve László elárulta, hogy Szegeden újra szeretnék éleszteni a közösségi sportrendezvényeket, pl. a Híd kör futást már tervezgeti az egyesület. Mi természetesen támogatjuk a rendezvényeiket, mivel már több, mint 20 éve a szegedi sportélet meghatározó szereplője a Platán Sport Egyesület!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb