Sport

Ma is nyert a Szeged! Az NBII-es tabella harmadik helyén vagyunk!

Eleinte nagyon kétesélyes volt a mérkőzés, mondhatjuk, hogy az első 45 percben mutatott játék alapján nem lehetett eldönteni kié lesz a három pont. Majd jött Haruna a második félidő elején és beállította az 1-0-ás végeredményt.

A labdarúgó NB II 13. fordulójában a 4. helyről vártuk a 18. helyen álló Kozármislenyt. Egyételműen a Szeged volt a találkozó esélyese, ennek ellenére a találkozó első 30 percében a Kozármisleny diktálta a nagyobb iramot.

A második félidő elején a csereként beállt Papp Áron remekül lógott meg a jobb szélen, csodálatos labdát adott Harunának, aki az üres kapu előtt nem hibázott. A Gyirmót hibázott, így a Szeged jelenleg bronzérmes helyen áll a tabellán.

SZEGED-CSANÁD GA–HR-RENT KOZÁRMISLENY 1–0 (0–0)Szeged,  Szent Gellért Fórum, 500 néző. Vezette: Radványi Ádám (Csatári, Ring).
SZEGED: Takács – Szilágyi, Tóth B., Temesvári, Könczey (Kővári, 53.) – Farkas A., Szakály (Szatmári, a szünetben) – Kundrák (Simon Á., 85.), Gajdos, Rédling (Papp Á., a szünetben), – Haruna (Daru, 62.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics.
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke, Füredi, Horváth D., Turi (Berdó, 71.) – Kosznovszky, Kirchner (Szabó D., 68.), Tölgyesi, Vajda (Nagy E., 57.) – Vogyicska (Guth, 57.), Kulcsár (Tóth Z., 68.). Vezetőedző: Szekeres Zoltán.
Gólszerző: Haruna (51.).

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb