Sport

Olasz Annának ezúttal nem sikerült a címvédés, Pádár Nikolett bronzérmes a hosszútávúszó medencés ob-n

Két szegedi érem is született szombaton, a hosszútávúszó medencés ob második napján: Gasztány Mira korosztályos bajnok lett az U10-11-esek között, méghozzá ranglistavezető idővel, Pádár Nikolett bronzérmes, Paksi Zsombor pedig 6. lett az U16-17-es korosztályban. Olasz Anna pedig pénteken másodikként végzett a hosszútávúszó ob 10 km-es versenyén, tette közzé a Szegedi Úszó Egylet Facebook oldalán.

Veszprém ad otthont a pénteken kezdődött hosszútávúszó medencés országos bajnokságnak. Szegedről Olasz Anna, Vas Luca és Pádár Nikolett is címvédőként vesz részt a bajnokságon. Mint ahogy a Szegedi Úszó Egylet pénteken közölte, Olasz Annának ezúttal nem jött össze a címvédés, másodikként végzett a hosszútávúszó ob 10 km-es versenyén.

“Mindig őszintén nyilatkozom a formámról is – két hete edzem komolyan, igazán erősen, így már a harmincadik életévembe lépve kissé telítve van a testem a medencés tíz kilométerekkel. Ugyanakkor komolyan akartam venni, mégiscsak egy országos bajnokság, szerettem volna nyerni, két órán belül jönni, ez most nem sikerült, edzésnek viszont azért elég jó volt” – árulta el Olasz Anna.

Forrás és fotók: Szegedi Úszó Egylet (FB)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb