Sport

Nagy Péter súlyemelő szegedi bajnokunk a dobogó harmadik fokára állhatott tegnap Clermontban

Nagy Péter a Szegedi Lelkesedés SK versenyzője közösségi oldalán számolt be a versenyről: ” Rendkívül jó volt dobogóra lépni ilyen lelkes, súlyemelésért rajongó közönség előtt, ritka csodálatos élmény volt.”

Clermontban, Franciaországban, Clermontban megrendezésre kerülő nemzetközi versenyen vett részt Nagy Péter szegedi büszkeségünk. A súlyemelő bajnok Arnaud Ferrarinak köszönte meg a meghívást, ahol 5 ország versenyzői mérték össze tudásukat, illetve erejüket.

Péter hat jó gyakorlatot teljesített, szakításban 167 lökésben 210 kg voltak az utolsó fogásai. A közösségi oldalán a szegedi versenyző arra is kitért, hogy igen kemény időszakon van túl: “…erőltetett volt az októberi hónapom, 4 hétvége, 3 ország, 3 verseny. Még nincs vége a szezonnak, de most egy darabig tudok újra az edzésekre koncentrálni. A csapatvezetőket is külön megjutalmazták a szervezők, a Svájci csapat pedig mindenkit meglepett egy kis édességgel a banketten.” – folytatta az élménybeszámolót Péter. Gratulálunk Peti, és természetesen kívánjuk, hogy a lehető legjobb formába tudj lendülni az edzésekkel!

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
  2. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb