Sport

A tavaszi vereség után, revansot vettünk: 8 gólos győzelmet arattunk a Gyöngyös ellen

Elméletileg egy kötelező győzelemként gondolhattunk erre a bajnokira, de ne felejtsük el, hogy áprilisban 30-28 arányban kikaptunk idegenben. Ma sokkal könnyebb volt a Pick Szegednek a győzelem. Végeredmény: PICK Szeged – HE-DO B. Braun Gyöngyös 32-24.

Volt tehát miért visszavágni a gyöngyösieknek, ebben a szellemben is kezdett a Pick Szeged. Az első gólt a hazaiak szerezték, majd a vendégek nemhogy nem jöttek zavarba, de át is vették a vezetést. Végül tulajdonképpen magabiztos győzelmet arattak a szegediek, akik már készülhetnek a következő megmérettetésre: november harmadikán a PGE Vive Kielce otthonába utazik a Pick Szeged.

A mérkőzés adatai:

PICK Szeged–HE-DO B. Braun Gyöngyös 32–24 (17–13)
K&H férfi kézilabda liga, 7. forduló. Szeged, Pick Aréna, dr. Bérczy Mihály sportcsarnok, 1600 néző. Vezette: Kiu G., Kiu T.
PICK Szeged: Alilovic – Radivojevics 7/1, Tönnesen 1, Bombac, Rosta 2, Mackovsek 1, Szita. Csere: L. Krivokapics (kapus), Gaber, Blonz 5/2, Garciandía 8, Bodó 4, Martins 3, Molnár 1, Radvánszki. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
HE-DO B. Braun Gyöngyös: Bartucz – Gábori 1, Schmid 1, Hegedüs 3, Gerdán, Halász L. 3, Varsandán 5. Csere: Tomic (kapus), Potisk 6/1, Jóga, Gráf 1, Lakosy 1, Nkousa 1, Menyhárt 1, Jaros 1. Vezetőedző: Bíró Balázs.
Hétméteres: 4/3, ill. 1/1.
Kiállítás: 2, ill. 2 perc.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb