Mindenmás

Erősen indul a hétvége: padot vertek szét a Vértói megállóban, a villamos sínekre és a körforgalomba szorult egy-egy sofőr

Sűrű volt az éjszaka, a Kossuth Lajos sugárúton egy villamossínekre felakadt autót szabadítottak ki a tűzoltók, közben egy kicsivel arrébb, a Vértónál egy padot vertek szét. Tovább is van, reggel 8 környékén Hódmezővásárhely mellett, az elkerülőnél lévő körforgalom kellős közepén landolt egy 3-as Golf.

Óvatosan a hosszú hétvégén.

A három eset, kronológiai sorrendben:

  • Hajnal 1 után kicsivel a Kossuth Lajos sugárút 86. szám előtt a villamossíneken, egészen pontosan, a mellettük lévő pogácsákon akadt fent egy autó, de annyira, hogy a helyszínre kellett riasztani a tűzoltókat, hogy leszedjék a pályára belógó járművet.
  • Hajnalban újabb pad esett áldozatul Hulknak, a Szegeden Láttalak csoportba feltöltött fotó tanúsága alapján most éppen a Vértónál lévő trolimegállónál rongáltak meg egy ülő alkalmatosságot. A szétcsapott pad mellé valaki egy fél pár cipőt is ott hagyott, lehet, hogy grátiszként a produkció mellé.
  • A harmadik eset reggel 8 körül történt, egy VW Golf a vásárhelyi elkerülőnél lévő körforgalom kellős közepén landolt, a baleset okai még nem tisztázottak, úgy tudjuk, személyi sérülés nem történt.

Az utóbbiról a HMVHLY CarLife csoportba került fel egy fotó, ott már el is indult a “GPS mondja: hajtson át a körforgalmon” poénkodás:

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs takarítócége, az ATTRECT-CLEAN (70) 676 7333!

Fotók: Szegeden Láttam, HMVHLY Car Life

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb