Sport

2023 nyarán távozik a Pick Szeged vb-ezüstérmes szélsője, Alexander Blonz

Két évet követően távozni fog a Pick Szegedtől Alexander Blonz, a kézilabdacsapat vb-ezüstérmes, norvég szélsője, közölte a norvég Östlendingen nevű helyi lap nyomán a Nemzeti Sport vasárnap.

A NORVÉG VÁLOGATOTT BALSZÉLSŐ JÁTÉKOS 2023 NYARÁN TÁVOZIK

Mint írták, információik szerint Alexander Blonz 2023 nyarán távozik a Pick Szegedtől. „Nem tudom még, hogy hol fogom folytatni, de abban megegyeztünk, hogy a nyártól nem fogok Szegeden játszani. A beérkező ajánlatokat folyamatosan értékeljük, a legfontosabb számomra az, hogy minél több játéklehetőséget kapjak” – nyilatkozta a norvég játékos, majd hozzátette, annak ellenére, hogy nem a tervezettek szerint alakult szegedi karrierje, nem bánta meg Szegedre igazolását.

„Sokat fejlődtem és jobb játékossá váltam itt, azt gondolom, hosszú távon ezt kamatoztatni fogom. Szerintem jól teljesítettem, és ha valaki megkérdezné, hogy megbántam-e, hogy ide igazoltam, nemet mondanék” – mondta el Blonz. A norvég válogatott balszélső 2021 nyarától erősíti a Pick Szeged csapatát, akkor kétéves szerződést kötöttek a játékossal, ami 2023 nyarán fog lejárni.

SZOMBATON 8 GÓLOS GYŐZELMET ARATOTT A PICK SZEGED A GYÖNGYÖS ELLEN

Elméletileg egy kötelező győzelemként gondolhattunk erre a bajnokira, de ne felejtsük el, hogy áprilisban 30-28 arányban kikaptunk idegenben. Ma sokkal könnyebb volt a Pick Szegednek a győzelem. Végeredmény: PICK Szeged – HE-DO B. Braun Gyöngyös 32-24.

Forrás: Nemzeti Sport

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb