Mindenmás

Két szír migráns pihengetett délben a Mátyás téren

Szerdán dél előtt nem sokkal két migráns ücsörgött a Mátyás téren egy padon – írta szerkesztőségünknek Edina nevű olvasónk. A beszámoló szerint a helyszínre gyorsan kiérkeztek a rendőrök is, akik feltartóztatták őket.

Egyre több az illegális bevándorló Szegeden és a megyében, így már meg sem lepődünk azon, hogy a Mátyás téren is migránsokkal futhatott össze szerdán dél körül az ember. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy két fő, magát szír állampolgárnak valló személyt tartóztattak fel itt az egyenruhások.

Edina olvasónk fotója, köszönjük szépen!

650 MILLIÁRDOT KÖLTÖTT A KORMÁNY A DÉLI HATÁR VÉDELMÉRE

Magyarország 2015 óta közel 650 milliárd forintot fordított a déli határ védelmére, ennek két százalékát biztosította az Európai Unió – ezt pont ma mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottsága előtt Budapesten. Rétvári szerint a déli határ “elrettentő ereje” nőtt, és ennek tudható be, hogy továbbra is sok illegális migráns próbál bejutni az országba még a teljes ezred felállítása előtt.

FALNAK CSAPÓDOTT A MIGRÁNSOKKAL TELI FURGON SZEGEDEN

Szeptemberben egy migránsokkal teli furgon csapódott a kerítésnek, majd a falnak a Vadaspark lakóparkban, a Kenguru közben. Bianka olvasónk arról számolt be, hogy 25-30 migráns lehetett a járműben.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
  2. Visszajelzés: buy weed online in Europe
'Fel a tetejéhez' gomb