Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: pörgő óriáskerék a Dóm téren, bulik minden mennyiségben és Tök-Jó Félmaraton és családi futónap is lesz ezen a hétvégén

Izgalmas hétvége elé nézünk Szegeden, programokból most sem lesz hiány a Napfény Városában! Hihetetlen, de végre beindul az 50 méter magas óriáskerék a Dóm téren, de pörgős partikban és mozifilmekben is bővelkedünk a következő két napban Szegeden. Meghoztuk a legtutibb programokat a hétvégére, itt a Szeged365 Kikapcs!

MÁTÓL LEHET ÓRIÁSKEREKEZNI SZEGEDEN

Elindították az 50 méter magas óriáskereket a Dóm téren, amely egészen januárig üzemelni fog. Az 50 méter magas, zárt kabinos csodából egészen különleges módon leshetjük meg Szegedet.

LÁMPÁS SÉTA ÉS MÁRTON NAPI KÉSZÜLŐDÉS AZ AGÓRÁBAN

Gyerekprogramokkal készült mára az Agóra. Délután 3-tól liba-bábokat és Márton napi lámpásokat lehet készíteni, de kincskereső játék is lesz az udvarban. Az eseményen a Kolompos Együttes koncertezik és a nap végén lámpás sétára várják az érdeklődőket Szeged belvárosában, idegenvezető segítségével.

TÖK JÓ FUTÓNAP

2022. november 5-én a szegedi Platán Sport Egyesület ismét megrendezi a Tök-Jó Félmaraton és családi futónapot, amely az elmúlt két év Covid-dal terhelt időszak miatti virtuális forma után, most már élőben, személyes részvétellel valósul meg. A rendezvény 9. alkalommal kerül megrendezésre, tehát elmondhatjuk, hogy a Dél-Alföld egyik legrégebbi és az induló létszám alapján a legnagyobb tömegsport eseménynek lehetünk a szervezői. A rendezvényre közel 1000 futót és kb. 500 szurkolót várnak. A versenyközpont ismét az Ópusztaszeri Történeti Emlékparkban lesz, ahonnan mind a négy táv (2km, 5 km, 10,5 km, 21.1 km) elrajtol. 

BULIK MINDEN MENNYISÉGBEN

Bulikból sem lesz hiány a hétvégén:

  • pénteken (azaz ma este) a Hungiban a Latin Disco Party szerelmeseinek kedveznek, a DJ-pult mögé Herceg áll be a magyar reggaeton nagyágyúja. Szombaton White Partira várják az éjszakai bulizókat, a fergeteges hangulatról Dj. Novák gondoskodik.
  • a Belvárosi híd alatt a Bárkában szombaton Tymo lesz a hangulatfelelős,
  • a Garden Bistroban pedig pénteken Dj Sunny, szombaton pedig Dj Bruno várja a kikapcsolódni vágyókat.
  • A Sing Sing sem marad ki a jóból, pénteken Töde Parti lesz,
  • szombaton a Retro Klubban pedig a Welldannal Sexy Szombat.

CSALÁDI MOZI A BELVÁROSBAN

A Belvárosi Mozi igazi csemegével szolgál a hétvégére: jön a Tad, az elveszett felfedező és a smaragdtábla. Tad leghőbb vágya, hogy a régészkollégái elfogadják, de mindig sikerül összekutyulnia a dolgokat. Ezúttal tönkretesz egy ritka szarkofágot, és felszabadít egy varázslatot, ami veszélybe sodorja a barátai életét. Múmia, Jeff és Bezoni megmentése egy olyan akciódús kalandot indít be, melynek során Tad és Sara Mexikóból Chicagóba, majd Párizsból Egyiptomba utazik, hogy megszüntesse a múmia átkát.

BEUGORHATUNK A PARADICSOMBA

Izgalmas vígjátékkal készül a hétvégére a Cinema City Szegeden, műsorra tűzték Julia Roberts és George Clooney legújabb filmjét, már látható a Beugró a paradicsomba. Az Oscar-díjas színészek újra együtt vanna a vásznon, most egy elvált pár szerepében, akik azon kapják magukat, hogy szövetkezniük kell, ha közösen meg akarják akadályozni, hogy a fülig szerelmes lányuk elkövesse ugyanazt a hibát, amit ők is annak idején.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb