Mindenmás

Napi pakk: 14 fok, némi csapadék és Kertész Géza születésnap

Végre kitört a szombat, ami azt jelenti, hogy bizony besunnyogott a hétvége Szegedre! Az időjárás kicsit keresztbe tehet a programoknak, hiszen esőt és záporokat, valamint mindössze 14 fokot jósolnak Szegedre, viszont ez ne szegje kedved, ettől függetlenül telis-tele vagyunk eseményekkel. Mutatjuk a hétvége legfontosabb napindító híreit, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot minden: Imre, Avarka, Bertilla, Bertolda, Filotea, Tétény, Töhötöm és Zakariás nevű Szeged365 olvasónak! A születésnaposokról sem feledkeztünk meg, hiszen:

  • 63 éve látta meg a napvilágot Bryan Adams, kanadai zenész,
  • 59 éve Katona “Főnök” László, az Akela zenekar alapítótagja, énekese és dalszövegírója, 
  • valamint 47 éve Németh Kristóf színész, a Barátok közt Kertész Gézája, aki egyben a Fórum Színház igazgatója és egyedüli tulajdonosa.

ESŐS LESZ A HÉTVÉGE

Szombaton egy hidegfront miatt felhős, borongós időre készülhetünk, többször is előfordulhat eső és zápor a nap folyamán Szegeden. Az északi-északnyugati szél élénk, olykor erős lehet. Nem lesz túl meleg, napközben 13-14 fok körül alakulhatnak a maximumok Szegeden.

PROGRAMOK TÖMKELEGE VÁR A HÉTVÉGÉN

Izgalmas hétvége elé nézünk Szegeden, programokból most sem lesz hiány a Napfény Városában! Hihetetlen, de végre beindul az 50 méter magas óriáskerék a Dóm téren, de pörgős partikban és mozifilmekben is bővelkedünk ezen a napon Szegeden.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb