MindenmásVideo365

Egy anyuka a pincér arcába öntötte a bajai halászlevet, a férj pedig megtámadta az alkalmazottat – most bíróság elé állnak az ügy miatt (videóval)

Garázdaság miatt nyomoztak a bajai rendőrök egy házaspárral szemben, akiknek női tagja a pincér nyakába borította a halászlevét, a férfi pedig ököllel esett neki az alkalmazottnak – írtuk meg augusztusban, most pedig kiderült, hogy a Bajai Járási Ügyészség bíróság elé állítja őket az eset miatt.

A 24.hu azt írja, hogy garázdaság vétsége miatt állítja bíróság elé a Bajai Járási Ügyészség  azt a házaspárt, akik egy bajai étteremben kifogásolták az étel minőségét, majd a feleség hirtelen a felszolgálóra borította a halászlével teli tányért. A férj mindezek után rátámadt az őket távozásra felszólító pincérre, míg a feleség távozóban még a földre borította és összetörte a terítéket. Négyessyné Bodó Marianna, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatban a lapnak azt mondta, hogy 150 ezres pénzbüntetést kértek a házaspár mindkét tagjára az előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

A FÉRJ HÁTULRÓL RONTOTT AZ ALKALMAZOTTRA

A gyermekével érkező házaspár egyébként augusztus elsején halászlét rendelt egy bajai étterem teraszán. A feleség elégedetlen volt a feltálalt étellel, ezért vitába keveredett a felszolgálóval. Amikor a pincér elkezdte leszedni az asztalt, a nő felkapta a halászlével teli tányérját és a férfi arcába öntötte. Ezután a felszolgáló távozásra szólította fel, amit többször is meg kellett ismételnie, mire a feleség hangosan fenyegetőzve elindult gyermekével a kijárat felé. Mialatt a pincér a távozó nő után nézett, az addig az asztalnál maradó férj hirtelen felállt és hátulról az alkalmazottra rontott, majd dulakodás alakult ki közöttük. Amikor a férj a földre került, a nő is visszatért és megpróbálta megrúgni a pincért, de nem érte el. Végül az étteremben dolgozó alkalmazottak a konyhába menekítették a  kollégájukat. A feleség kifelé menet még a földre borította és összetörte a terítéket. A házaspár kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása az étteremben tartózkodókban félelmet, és riadalmat keltett. Az ügyészség garázdaság vétségével vádolja a házaspárt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb