Mindenmás

Arcszérum, bor és kultúra egy helyen…Szegeden ez sem lehetetlen! Exkluzív programajánlat!

Gyertek és ismerkedjetek meg Masa Ildikóval, aki az egyik házigazdája ennek a fantasztikus rendezvénysorozatnak. Gyönyörű helyen találkoztunk Ildikóval, ahol elképesztően jó borokat is láthattunk. Ez természetesen nem véletlen: a jövő hét szombati boros élménykence rendezvény kreatív ötletgazdája a Bor és Kultúra.

“Nekünk hölgyeknek, anyáknak nagy kincs, ha néha megadatik egy pár órás teljes kikapcsolódás, kizökkenés a mókuskerékből. Külön szuper, ha ez egy jó társaságban eltöltött aktív élmény tud lenni. Szeged csodálatos város, tele fantasztikus nővel, akik szeretnek alkotni. Én is mindig szívemet – lelkemet beleadom ezeknek az esteknek a kidolgozásába. Ilyenkor a program ideje alatt a mentorálásommal egy kicsit mindenki bepillantást kap, hogyan készül egy szérum vagy krém” – nyilatkozta a Szeged365-nek Masa Ildikó, majd azt is hozzátette: “Jövő hét szombaton pedig a jó hangulat biztosított, mivel a workshop alkalmával betekintést nyerhetsz a natúrkozmetikumok, a borok és a pezsgők világába is.”

Az esemény hivatalos oldalát itt találjátok: https://www.facebook.com/events/517959806882334?ref=newsfeed

A workshop ára 11. 900 Ft/fő, amelyből 1.000,- Ft a helyszínen levásárolható.

Az ár tartalmazza:

  • 4 tétel vezetett borkóstolót
  • a natúrkozmetikum összes hozzávalóját
  • a natúrkozmetikai és borismereti előadást és a szakavatott mentorálást

Fontos: a férőhelyek száma korlátozott, a foglalások sorrendjében tudnak helyet biztosítani a programon.

A programon ott lesz a közel 20.0000 követővel rendelkező szegedi influenszer anyuka, Fullanyuuuu is, akit pont a helyszínen volt mikor elugortunk a helyszínt biztosító borszaküzletbe. Itt a videó, csekkold bátran: 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb