Kikapcs

Ha azt hitted, a Márton-napi borvacsora volt a Garden idei legnagyobb dobása, akkor tévedsz!

A legtöbben már szívesen megszabadulnánk a kellemetlen meglepetésekben bővelkedő 2022-es évtől. Szerencsére egy szegedi étterem egy minifesztiválra elég programmal és egy kis jótékonysággal is hozzájárul ahhoz, hogy minél előbb túl legyünk a téli időszakon.

Kívül-belül megújult a Garden Bistro. A Damjanich utcai étterem áremelés helyett korszerűsítésbe kezdett, teljesen új arculattal és étlappal, valamint helyben sütött házi kenyérrel is egy eddig ismeretlen útra léptek. A lendületet pedig nem hatalmas felhajtással, hanem egy elegáns jótékonysági akcióval ünneplik meg.

„Már hagyomány nálunk, hogy karácsony előtt a szegedi gyermekklinikának gyűjtünk ajándékokat. Idén már november 15-étől felállítjuk a Garden karácsonyfáját, amely alá minden vendégünk elhozhatja a játékát. A gyűjtés végén, december 23-án személyesen visszük majd el az ajándékokat a klinikán gyógyuló gyermekeknek” – mesélte Horváth Norbert üzletvezető.

Persze, aki ismeri a Gardent, az tudja, hogy nem fogják elengedni az évet valami nagy dobás nélkül!  Már most egészen brutális érdeklődést mutat a november 17-ei Nótár Mary feat. Kökény Dani fellépés, karácsony után Kökény Attila tart egy kis előszilvesztert, a két koncert közötti időszakban pedig tematikus vacsoraestek érkeznek, valamint krampuszok kíséretében a Mikulás is tiszteletét teszi.

Szédítő a programkínálat? Sebaj, most rendszerbe szedve szépen összefoglaljuk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb