Sport

Győzött újra a Szeged! A tabella negyedik helyén állunk!

Izgalmas mecset láthattunk hazai környezetben. A második félidőben valamiért a Szeged védekezésre rendezkedett be, szó szerint magára húzta a Csákvárt, akik így több helyzetet dolgoztak ki a szegedi kapu előtt. Szerencsére gólt nem tudtak szerezni a Szent Gellért Fórumban. Végül itthon maradt a három pont, és a Szeged az NB II-es tabella negyedik helyén áll.

Az első percekben a hazai szurkolók nagy örömére nekimentünk a vendégeknek. Már a 7. percben megszerezhettük volna a vezetést, de Gajdos lövése elkerülte végül a Csákvár kapuját. Az első gólig a 38. percig kellett várni, amikor egy gyors kiugratás után Papp Áron remekül tolta meg a labdát, és magabiztosan lőtt a kapuba.

Az első félidő után egy perces hosszabbítás következett, Farkas Aurél jóvoltából mehettünk volna magabiztosan pihenőre, de a kapáslövése 1-2 méterre elkerülte az ellenfél kapuját. A második játékrészben érthetetlen okokból behúzódtunk a kapunk elé, ezért alakult izgalmasra a vége: a Csákvár folyamatosan támadta a szegedi kaput, de a védelem jól teljesített.


A mérkőzés hivatalos adatai: SZEGED-CSANÁD GA–AQVITAL FC CSÁKVÁR 1–0 (1–0) Szeged, Szent Gellért Fórum, 1000 néző. Vezeti: Görög Márió (Bede Tamás, Bertalan Dávid) SZEGED-CSANÁD GA: Takács J. – Könczey, Szilágyi Z., Temesvári, Tóth B. – Farkas A., Szakály D. (Szilágyi, 91+1) – Papp Á. (Sipos Sz., 67.), Gajdos, Kundrák (Kővári, 57.) – Bíró B. (Haruna, 67.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics  CSÁKVÁR: Zelizi – Murka, Alaxai, Vaskó, László N. – Mészáros D. (Fejős, 57.), Körmendi (Janyickij, 81.) – Torvund (Magyar, 81.), Kártik (Gazdag, 57.), Baracskai (Tamás N., 71.) – Hornyák. Vezetőedző: Tóth Balázs Gólszerző: Papp Á. (37.)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb