Mindenmás

Elszabadult a buli Szegeden: részegen, bekábszizva, lefolyótisztítót öntött az egyik férfi a másik fülébe, mert az nem akart felkelni

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, akik egy buliban, részegen, kábítószer hatása alatt okozott maradandó sérüléseket az alvó sértettnek – közölte hétfőn az ügyészség a hivatalos honlapján.

Mint írják, a vádirat szerint a vádlott és a sértett egy szegedi nyaralóban buliztak 2021. január 23. napján egy nagyobb társasággal. Az este folyamán az alkoholt és kábítószert is fogyasztó férfi az ittassága miatt földön fekvő sértettet megpróbálta felébreszteni úgy, hogy vizet öntött a fejére. Mivel ez nem vezetett eredményre, ezért a vádlott lefolyótisztító granulátumot öntött a sértett fülébe, amit a társaság tagjai telefonnal rögzítettek.

A SÉRTETT MARADANDÓ SÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT

A közlemény szerint a sértett erre felébredt és megpróbálta vízzel kimosni a fülét, melynek hatására a nagy fájdalom mellett a lúg egyre mélyebben okozott égési sérüléseket. A sértettet kórházba szállították, ahol megműtötték. A sértett sérülése maradandó hallás- és esztétikai sérüléssel gyógyult. A járási ügyészség a vádlottat maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettével és kábítószerrel birtoklásának vétségével vádolja. A férfi bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb