Mindenmás

Rendőrökre lőtt egy menekülő furgonos az M5-ösön (frissítve)

Több rendőrautóval üldöztek egy furgont az M5-ösön, a főváros felé vezető oldalon. Állítólag rá is lőtt az őt üldöző rendőrökre a menekülő sofőr – írta hétfőn délelőtt a 24.hu. A lap információi szerint végül utolérték az autóst, és helyszínre érkezett a TEK is.

Blikk ugyanakkor azt írja, hogy a Rádió 1 reggeli műsorába több hallgató is betelefonált az ügyben, és feltehetően embercsempészek voltak azok, akik tüzet nyitottak a rendőrökre. Azt írják, hogy a járművet a Nagykőrösi úton lévő használtcikk-piac közelében sikerült végül megállítani. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.

FRISSÍTVE (10:05): SZERENCSÉRE NEM SÉRÜLT MEG SENKI A LÖVÉS KÖVETKEZTÉBEN

Az M1 helyszín tudósítója szerint a rendőrség még mindig a helyszínen van. 18 migráns utazott az üldözött furgonban, akik elszállítása hamarosan megkezdődik. A tudósító azt is elmondta, hogy a lövés akkor dördült el, amikor a rendőrség megállásra kényszerítette a furgonost, ám az szerencsére nem talált el senkit. Az M1 Híradó információi szerint embercsempészek az elkövetők, akiket a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége rövid időn belül a környéken elfogott, vagyis mindkét embercsempész rendőri őrizetbe került. A helyszínelést a BRFK munkatársai végzik, de a nyomozást majd várhatóan a Központi Nyomozó Főügyészség fogja átvenni.

BALOTASZÁLLÁSNÁL FOGTÁK EL A RUZSÁNÁL BALESETEZŐ CSEMPÉSZT

18 kilométeren át menekülhetett az a 32 éves bolgár embercsempész, aki vasárnap reggel balesetezett az autója fedélzetén hat indiai, hat afgán illegális bevándorlóval Ruzsánál. A csempészt 13 óra körül Balotaszállásnál fogták el az egyenruhások. A távot 3-4 óra alatt tette meg, a jelek szerint gyalogosan.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb