Mindenmás

Elfogták a Kárász utcán embereket megtámadó kutyák gazdáját, az állatokat a rendőrök átadták az ebrendészeti telepnek

Két nőt haraptak meg egy gondatlan gazda kutyái Szeged belvárosában. A rendőrök előállították a férfit, az állatokat pedig átadták az ebrendészetnek – közölték a police.hu oldalon, miután kedden délelőtt megírtuk a történetet. Mint írják, a rendőrségre 2022. november 12-én éjszaka érkezett bejelentés, mely szerint Szegeden a belvárosban egy figyelmetlen gazda kutyái megharaptak két nőt. 

A közlemény szerint az állatokat tartó férfi a helyszínről megpróbált távozni, azonban az egyenruhások rövid időn belül a sértettek segítségére siettek, ahol elfogták és előállították a kutyatulajdonost. A férfinak gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt kell felelnie, a két kutyát a rendőrök átadták az ebrendészeti telepnek.

KÓRHÁZBA SZÁLLÍTOTTÁK A KÉT NŐT

Kutyatámadás történt szombat este a Kárász utcán, a Szeged365 olvasói által beküldött eset az Adidas üzlet előtt történhetett – írtuk meg kedden délelőtt. A beszámoló szerint többen is megsérültek, a mentősök két könnyebb sérültet szállítottak a területileg illetékes kórházba.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: solutii climatizare
'Fel a tetejéhez' gomb