Szegedi Arcok

Nagyon nagy büszkeség és egyben megható is – gyémántoklevelet kapott Szegeden Dr. Várkonyi Zoltán, Dj Dominique édesapja

“Édesapám, Dr. Várkonyi Zoltán megkapta a Szegedi Tudományegyetemen a Gyémánt Diplomáját” – írta közösségi oldalán a Legszegedibb Zenészek közönségszavazásunk egyik versenyzője, Dj Dominique.

A szegedieknek nem kell bemutatni Dj Dominique-t, viszont azt kevesen tudják, hogy az édesapját most gyémántoklevéllel díjazták városunkban. A zenész így ír róla a közösségi oldalán:

“Képzeljétek el, még az egyetemen is segített nekem a vizsgákra készülni! Nagyon nagy büszkeség és egyben megható is!”

Díszoklevelet azok kapnak, akik az oklevelüket 50, 60, 65, 70, vagy legalább 75 éve szerezték Szegeden, valamint közmegbecsülésre méltó és szakmai munkájukkal, egész életútjukkal Szeged és az egyetem hírnevét öregbítették. Az díszünnepséget november 9-én tartották a szegedi Városházán.

Szívből gratulálunk Mi is Dr. Várkonyi Zoltánnak!

VERSENYBEN VAN DJ DOMINIQUE A LEGSZEGEDIBB ZENÉSZEK KATEGÓRIÁBAN

Óriásit megy a Boutique Optique bemutatja: Legszegedibb Szegediek, a közönségszavazással egybekötött Szeged365-ös díjátadó, amelynek fináléjában 7 kategóriában fogjuk díjazni azokat, akikre a legbüszkébb a Napfény Városa. Dj Dominique a Legszegedibb Zenészek kategóriában versenyez, hat óránként Te is voksolhatsz rá:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb