Mindenmás

Eltűnt egy 17 éves fiatal lány Hódmezővásárhelyről – iskolába indult, azóta életjelet nem adott magáról

A hódmezővásárhelyi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 17 éves fiatal megtalálásában – adta ki a rendőrség a felhívást szerdán, a hivatalos honlapján. Mint kiemelték, körözési eljárást folytatnak az ismeretlen helyen tartózkodó Sz. L. Rozália eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 17 éves fiatal 2022. november 14-én reggel iskolába indult, azóta életjelet nem adott magáról. Sz. L. Rozália.

  • 160-165 centiméter magas,
  • 45 kilogramm,
  • haja barnás-fekete,
  • szeme barna.

Eltűnésekor fehér hosszú nadrágot, rózsaszín felsőt, krém színű, hosszított kabátot, fehér vállra akasztható női táskát és fehér-fekete magas talpú cipőt viselt. 

A rendőrség kéri, hogy aki a lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

FRISSÍTVE: ELŐKERÜLT A FIATAL LÁNY

Eltűnt egy 17 éves fiatal lány Hódmezővásárhelyről, iskolába indult, azóta életjelet nem adott magáról – írtuk meg a szerdán a kiadott körözésére hivatkozva, azonban pénteken a rendőrség azt közölte szerkesztőségünkkel, hogy a lány épségben előkerült, így a felhívást visszavonták.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb