Mindenmás

Újabb bezárás: most a Takarékbank Zrt. algyői fiókja kerül sorra

December 14-én délben végleg bezár a Takarékbank Zrt. algyői fiókja, összevonják azt a szegedi Széchenyi tér 3. szám alatt található egységgel – adta hírül a Rádió 88. A csatorna szerint ATM-et sem üzemeltetnek a jövőben a nagyközségben, így legközelebb a szegedi fióknál lévő automatát tudják használni az ügyfelek.

Azok, akik rendelkeznek a Takarék által kibocsátott bankkártyával, az algyői postahivatalban tudnak pénzt felvenni. A társaság azt javasolja az algyőieknek, hogy intézzék pénzügyeiket a Takarék Netbank felületén.

NEM EZ AZ ELSŐ: EGY HÓNAPJA A ZÁKÁNYSZÉKI FIÓKOT IS BEZÁRTÁK

Október 10-én a zákányszéki fiókját zárta be a mérlegfőösszegét tekintve Magyarország ötödik legnagyobb magyarországi pénzintézete, amely több mint 1,2 millió ügyfelet szolgál ki. A település polgármestere, Matuszka Antal akkor arról számolt be, hogy a minden előzmény nélküli döntés számos fontos tényezőt figyelmen kívül hagy, rengeteg kellemetlenséget okoz, de legalább azt sikerült elérni a pénzintézetnél, hogy a bankautomatát ne vigyék el.

A megyében több települést is érintő fiókbezárásokkal kapcsolatban Mihálffy Béla országgyűlési képviselő személyesen egyeztetett a pénzintézet vezetőivel, kérve a döntés felülvizsgálatát, javasolva a kirendeltségek további nyitva tartását – írta akkor Matuszka, majd kifejtette, az országgyűlési képviselő kérését a Takarékbank „modernizációra” hivatkozva figyelmen kívül hagyta.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb