Blog

Lóháton vágtatott be egy férfi a McDrive-ba a városban, ahol tésztával eszik a halászlevet

Az egészen epikus fotó az Ettől hihetetlenül falusinak érzem magam csoportba került fel hétfő délután, úgy érezzük, nincs rajta mit magyarázni, úgy zseniális, ahogy van. A linket beküldő olvasónk, Tamás annyit írt üzenetében, hogy

“a szegedi McDrive-ban bezzeg egy R8-as Audit láttam tegnap, szóval 524 ló előny ide, ráadásul nálunk még a halászlé is jobb.”

A fent említett 524 lovas előny (rákerestünk, tényleg így van) úgy jön össze, hogy az említett sportkocsi V10-es hengerelrendezésű, FSI rendszerű, 5.2-es benzinmotorja 525 lóerő maximális teljesítmény leadására képes, innen jött ki az olvasónk által küldött geg. A Baja, Halász utca 6. alatti McDrive-ban hétfőn ácsorgó paripa viszont ugye, mindössze egy lóerős.

A poént félretéve, semmi bajunk a bajai halászlével (bár a szegedi sokkal, de sokkal jobb), a lovassport pedig egy fantasztikus dolog, arról nem is beszélve, hogy a Big Mac – re vadászó zsoké semmi szabálytalanságot nem követett el. Kedd reggel elgurultunk a Rókusi körúti McDrive-hoz, hogy megnézzük, van-e kint “lóháton bevágtatni tilos” vagy hasonló szövegezésű tábla, nem találtunk ilyesmit, szóval, papíron semmi gond nincs azzal, ha valaki lovon, kecskén vagy éppen Mike Tyson módjára tigris hátán áll be egy sajtburger-sültkrumpli kombóra.

Városi legendák szerint éveken át egyetemista hagyomány volt a szemben lévő Tesco-ból kicsent bevásárlókocsikkal beállni a drive-ba, szóval, tudunk mi, szegediek is.

Az eredeti posztot ITT találod (forrás: Varga Renáta).

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb