Sport

Kilenc góllal győzte le a Pick Szeged a Celjét, megvan a második BL-győzelem

Megszületett a második PICK-győzelem a Machineseeker EHF Bajnokok Ligájában: a Kékek hazai pályán 36–27-re verték a RK Celje Pivovarna Lasko csapatát a B csoport 7. fordulójában.

A nyáron távozó Juan Carlos Pastor a meccs után azt nyilatkozta, hogy nyomás alatt játszottak, hiszen karácsony előtt még pontokat kell szerezniük a BL-ben. “Ez most sikerült, mert összeállt a védelmünk, emellett támadásban is eredményesek tudtunk lenni. A második félidőben jól működött a játékunk, akadtak persze hibák, de általánosságban kimondhatjuk, hogy jó meccset játszottunk. Fontos volt a siker a pontok miatt, de azért is, hogy visszanyerjük a közönség bizalmát, hiszen fontos érték számunkra a támogatásuk” – magyarázta a Pickhandballnak adott interjújában.

PICK Szeged–RK Celje PL (szlovén) 36–27 (18–12) 
Férfi kézilabda, Bajnokok Ligája, B csoport, 7. forduló. Szeged, Pick Aréna, Dr. Bérczy Mihály sportcsarnok, 4000 néző. Vezette: Nikolov, Nacsevszki (északmacedónok). 
PICK Szeged: Alilovic 1 – Sostaric 3, Tönnesen 6, Bombac 5, Gaber 1, Mackovsek 1, Szita. Csere: L. Krivokapics (kapus), Radivojevics 1, Bodó 2, Frimmel 6/4, Bánhidi 6, Garciandía 4, Blonz, Rosta, Molnár R. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor. 
RK Celje PL: Bojic – Gal Marguc, P. Martinovic 5, S. Zabic 2, Ivankovic 3, Mazej 1, Strmljan 4. Csere: Belkaied (kapus), Vlah 4, Suholeznik 1, Cokan 3/1, Knez, M. Janc 4/3, Muhovic. Vezetőedző: Alem Toszkics. 
Hétméteres: 5/4, ill. 7/4. 
Kiállítás: 8, ill 14 perc.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb